Els jugadors de l’Horta omplin la màxima categoría del XXVIII Campionat Autonòmic de Frontó Individual

0
204

Fronton-individual-Pasqual-defenderá-título

El XXVIII Campionat Autonòmic de Frontó Individual comença esta setmana, almenys en algunes de les seues categories. Obrin foc les 2 categories, dividides en tres grups, que disputen la seua competició entre setmana, i ho fan entre el dimarts i el dijous d’esta setmana.

Per a este cap de setmana es programen també partides en les categories primera, segona i tercera, sent l’estrena de les categories especial i quarta el cap de setmana del 6 de setembre. El diferent nombre de participants en cada categoria impossibilita que el començament siga el mateix dia per a tots els competidors.

S’estrena una edició en què el nombre de participants se situa en els 60, arribats des de 22 clubs diferents. S’amplia enguany el nombre de participants en la màxima categoria, fins a huit, que jugaran repartits en dos grups. Defendrà el títol Pasqual de La Pobla, que s’imposava en l’edició anterior a Adrián de Quart de Poblet. Ambdós partixen com a favorits, a més d’Adrián de Museros, que ja s’ha proclamat campió en dos ocasions. També hi haurà alguna sorpresa degut a la igualtat que enguany presenta la categoria, que componen els jugadors ja citats a més d’Alejandro de Paterna, Enrique de Museros, Roberto de Beniparrell, Jordi de Meliana i Moro de Massalfassar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.