Els escolars de Picassent recapten mil euros per als xiquets refugiats de Síria

555

‘Aylan, la història d'un xiquet refugiat’ va arribar, fa només uns mesos en forma de conte, als escolars de Picassent. La publicació forma part de la campanya de sensibilització portada endavant per les regidories de Solidaritat i Integració, i conta com este menut arriba a Picassent i explica als seus companys i companyes la seua experiència sobre el conflicte que, a hores d'ara, afecta Síria.

 Picassent. campanya de sensibilització

Una història contada en primera persona i que, ara, els centres escolars del municipi, CEIP Sant Ignasi de Loiola, CEIP Príncep d'Espanya, CEIP Mare de Déu de Vallivana, Col·legi Sant Cristòfor Màrtir 1 i 2, i l'Escola Infantil Municipal Ninos-Mon Peixet, han volgut solidaritzar-se amb la campanya 'Un euro solidari'. D'esta manera, la quantitat total recaptada, 944 euros, es destinarà íntegrament, a través d’Acnur, als camps de refugiats amb l’objectiu de facilitar alimentació, medicines, roba i joguets per als més menuts.

Arantxa Garcia, representant d'ACNUR en la Comunitat Valenciana, ha recollit de mans dels i les representants del Consell Municipal de la Infància, el xec que acredita esta quantitat en un acte de trobada que s'ha celebrat al saló de plens de l'Ajuntament.

Amb la presència de l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i el regidor de l'àrea, Carles Silla, els menuts han fet entrega a ACNUR d'esta quantitat que representa la solidaritat de la comunitat escolar picassentina. La representant d'ACNUR ha fet entrega d'un diploma a l'Ajuntament de Picassent que acredita la solidaritat dels veïns i les veïnes del municipi.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.