Els comerços de Silla adherits a AESI celebren la campanya ‘Felicitats, papà’

0
155

cartel pare webDes d’aquest mateix moment i fins al dia 19 de març ja es pot participar en la campanya Felicitats, Papà que s’està duent a terme en tots els comerços adherits a AESI.

Amb l’objectiu de recordar que s’aproxima aquest dia tan especial, des d’AESI s’ha preparat aquesta campanya en què els clients, en efectuar les seues compres en els establiments associats, poden arreplegar unes plantilles amb retallables i fer-se una foto per a papà.

Simplement per participar enviant la foto via watshapp al 601 211 619, tenen regal segur en el sorteig que s’efectuarà a les oficines de l’entitat el pròxim 23 de març de 2015. Les bases completes de la promoció es poden consultar en www.aesi.es.

Els regals per als participants de la campanya estan cedits per Rafa Luque Estilista, Centre Òptic Silla, Rubio Home, Calzados Luque, Ferretería Morera, Ferretería Cabañes, Maria Espuig, Relojería Zaragozá, Unika Loli Blázquez, Relojería Mas, Electrodomésticos Ismarte, Viajes Turiópolis, Electrodomésticos Estornell, Ámbar Nature, Opticalia Silla, Relojería Isabel Senón, Esports Faubel, Visiolent Zas Vision, Pastisseria Bon Gust, Regals Bambú, Forn de Fede, Imprimax, Gráficas Fortuny, Carnes Ramírez, Electrodomèstics Doménech, La Reina C2C, Drogueria Gabara, Dulceflor, MD Emmarcacions, Rocío Peris fotógrafa emotiva, Bressol de la Flor, Perfumarte, Bon Surtit, Lencería MªIsabel, Yojimbo comics i Carlos Mayordomo fotógrafo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.