Els clubs esportius de Xirivella trien Claudia Soto com la millor esportista de la temporada

4 lecturas

La primera Gala de l'Esport de Xirivella s'ha celebrat este passat divendres amb èxit de participació i assistència, organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Xirivella. Cada club va triar el seu equip o esportista guanyador i, entre tots els clubs, van triar la millor esportista de Xirivella de la Temporada 2015-2016, que ha sigut Claudia Soto Galindo.

gala-desports-xirivellaEl premi el va entregar David Casinos Sierra, esportista paralímpic i 4 vegades or en llançament de pes i disc.

La resta de guardonats de cada club van ser:
- Club Atlètic Barri de la Llum: Equipo Querubín
- Club Atletisme Peus Lleugers de Xirivella: Regina Aguerre Moret
- Club Baloncesto Xirivella: Equipo cadete
- Penya Ciclista de Xirivella: Joaquín Pérez Soliva
- Club Gimnasia Deportiva: María Martínez Correa
- La Llum Bàsquet Club - Xirivella: Equip Infantil masculí
- Club Natación Xirivella: Lucía Hernández Navarro
- Club Solymar Xirivella: Nieves Conesa Gómez
- C.F. Sporting Xirivella: Equipo benjamín
- Xirivella Club de Fútbol: Belén Sánchez López

L'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, va destacar la importància de l'esport com a “escola de vida i valors” i va posar de relleu que “amb la celebració d'esta gala es complia amb una reivindicació dels clubs esportius de la localitat i expressa el seu convenciment que esta seria una cita ineludible d'ara endavant”.

Per la seua banda, el regidor d'Esports, Rubén Langa, ha posat de manifest la implicació de tots els clubs de la localitat i el gran treball fet per el servei d'esports, a la vegada que destaca “el caràcter democràtic de l'elecció dels premiats i premiades”. També destacà el fet de que hagen sigut els equips de base i les dones els principals protagonistes de la jornada.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí