El velòdrom municipal va acollir la presentació del club ciclista Jesús Hernández

0
108

El velòdrom municipal de Silla va acollir la presentació als espònsors del nou equipatge del club ciclista Jesús Hernández. L’equip, amb seu a Silla, s’obri un lloc al món de les escoles de ciclisme trepitjant fort en la categoria base d’aquest esport.
Aquest projecte, que s’afronta amb gran entusiasme, no vol detenir-se en aquesta categoria i, per a la temporada 2014, ja ha anunciat que continuarà incorporant la categoria de cadets amb un total de 10 corredors que pertanyen a tota la Comunitat Valenciana i que formaran part de l’equip en el pròxim mes d’octubre.

L’escola compta amb corredors guanyadors del campionat autonòmic de carretera i ciclocross, així com de la challenguer.

Les diferents categories estaran dirigides per diversos tècnics amb un grup de professionals darrere dels xiquets per ajudar-los en tots els aspectes. L’equip estarà present en totes les carreres de la Comunitat Valenciana amb desplaçaments puntuals a Madrid, Àvila i Ciudad Real.

Prèviament, tots els corredors van estar presents a les instal•lacions de la factoria Artago Secure a Carlet, a les noves instal•lacions de l’empresa Vferrer Specialized a València i, per finalitzar la jornada, al poliesportiu municipal on l’equip va estar acompanyat per l’alcalde Serafín Simeón; la regidora de Joventut, Visi Carrión; el regidor d’Esports, Marcos Zaragozá, i el regidor de Règim Interior, Carlos Primo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.