El veïnat de La Pobla de Farnals votarà del 17 al 24 de maig els projectes de les inversions participatives

8 lecturas

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals avança amb el procés de les inversions participatives 2021, per al qual es destinaran un total de 80.000 euros. Després de dur a terme la fase de presentació de propostes i la de viabilitat, en la qual passaren 24 dels 55 projectes proposats per la ciutadania (atenent a la seua viabilitat tècnica, econòmica i jurídica), ara el procés es troba en fase de deliberació. Així, fins al 16 de maig es donaran a conèixer als veïns i veïnes els projectes que són viables i quins han sigut descartats i per què.

Per a aquest propòsit s’han programat dos tallers virtuals (via Zoom) el dimarts 11 i el dijous 13 de maig a les 19 hores. En ells s’explicaran en detall els 24 projectes que passen a la fase de votació. “Volem que tots i totes tinguen la màxima informació possible sobre aquestos projectes, així com explicar-los com serà la fase de votació”, ha assegurat Sergio Cebrián, regidor de Participació Ciutadana. A més, l’Ajuntament té previst repartir un complet follet explicatiu per totes les cases del municipi.

Aquesta última fase de votació se celebrarà del 17 al 24 de maig. Les persones empadronades majors de 16 anys podran valorar els projectes que més els agraden, amb un total de 10 punts que repartiran com consideren entre les 24 propostes. La votació es realitzarà mitjançant la plataforma www.lapobladefarnals.governalia.es , o bé en els punts físics habilitats en els dies i hores oportunes.

Entre les propostes del nucli del poble es troben arreglar el pipican, millorar la Plaça Sant Fèlix, posar fonts al carril ciclopeatonal o crear un mural de dones rellevants. Pel que fa al nucli de la platja, algunes de les propostes són eliminar barreres arquitectòniques, posar càmeres de vídeo-vigilància, instal·lar punts de recàrrega de patinets elèctrics o renovar i ampliar els parcs infantils. 

El Sergio Cebrián s’ha mostrat “molt orgullós amb la implicació general dels nostres veïns i veïnes durant tot el procés, malgrat la situació atípica que estem vivint en els últims mesos a causa de la pandèmia”. “Esperem que tots i totes s’animen a participar en la fase de votació, ja que considerem de vital importància conèixer les necessitats reals del nostre poble i invertir en elles”, ha conclòs el regidor.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí