El Tribunal Superior de Justícia homologa l'acord pel que Godella ha de pagar 3,2 milions per una expropiació a EDIFESA

891

El passat 6 de juliol, el Tribunal Superior de Justícia va homologar en la Sala Contenciosa-Administrativa de la secció quarta el conveni subscrit per l'Ajuntament de Godella i EDIFESA el 30 de juny per al pagament dels 3,2 milions que estableix la sentència per l'expropiació de la zona verda del Bovalar.

L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha mostrat la seua satisfacció per la prompta ratificació de la sala. “Això ens dóna un marge de maniobra molt gran per demanar el Fons d'Impuls Econòmic (FIE) del Ministeri d'Hisenda i esperar a rebre els diners per part de l'Estat”, ha declarat.

En la mateixa línia s'ha manifestat el regidor d'Hisenda, Voro Soler: “Des de l'Ajuntament agraïm la celeritat del tribunal a l'hora d'acceptar aquest acord, la qual cosa ens permetrà accelerar tots els procediments administratius per fer front a la sentència”.

El següent pas és esperar a la resolució del FIE per saber si el consistori disposa d'eixos diners que activarien l'escenari 1 (pagar amb 1,5 milions del FIE i 810.000 del remanent positiu de 2016 i, la resta, en tres anualitats de 300.000 euros), “el més idoni per als interessos del poble”, comenta Soler. Previsiblement, a finals d'aquest mes de juliol s'obrirà el termini per sol·licitar el FIE, i des de l'Ajuntament ja s'està treballant per preparar tota la documentació i presentar-la el més aviat possible amb l'objectiu de tindre una resposta abans que finalitze l'any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.