El subcampió del món de piragüisme, el siller Fran Castaño, anuncià el començament de les festes del Santíssim Crist

0
51
Bankia

El subcampió del món de piragüisme, el siller Fran Castaño ha sigut l’encarregat d’anunciar el començament de les festes del Santíssim Crist a Silla al teatre de la Plaça, en el tradicional acte del Pregó.

Les autoritats civils, amb el pregoner Fran Castaño Muñoz, i acompanyats per l’Agrupació Musical la Lírica, eixiren des de l’Ajuntament de Silla per a arreplegar les cambreres del Crist de l’any 2011, les senyoretes Mónica Grau Melero i Sandra Grau Melero, i tornaren a la plaça del Poble per a fer el pregó de començament de les Festes d’Agost del 2011.

Per a començar, es va projectar en primer lloc un power point amb imatges de les festes de Silla i Nuria Martínez va presentar l’acte i, després de requerir la presència en l’escenari de la regidora de festes Amada Garrido i de l’alcalde Serafín Simeón, va anunciar la presència de les representants dels actes festius i religiosos. Les cambreres del Crist, Mónica i Sandra, van ser obsequiades amb un pergamí acreditatiu i un ram de flors en record de l’acte. Arribat este moment, quan els representants i les autoritats de les festes majors de Silla ja presidien l’escenari, es va rebre el protagonista de l’acte, el pregoner dels festes, Fran Castaño Muñoz.

A continuació, es va dirigir al públic assistent Amada Garrido que, després d’un breu discurs va anunciar Fran Castaño, que va fer un prego emotiu i molt personal que va rebre un aplaudiment ben merescut per part de tots els assistents. A continuació, l’alcalde li va oferir un pergamí en record del Pregó i es va dirigir per a tancar l’acte a tot el públic assistent desitjant-los bones festes i un bon estiu.

Una vegada acabat l’acte del Prego, i com és habitual estiu rere estiu, a la plaça del Poble van actuar a les onze de la nit els quadres de ball i guitarra de la Casa de Andalucía organitzats per l’associació cultural Casa de Andalucía. Una nit plena de gent, llum i color andalús que va comptar amb la presència de Serafín Simeón, Amada Garrido i Pilar Bermell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here