El subcampió del món de piragüisme, el siller Fran Castaño, anuncià el començament de les festes del Santíssim Crist

302

El subcampió del món de piragüisme, el siller Fran Castaño ha sigut l'encarregat d'anunciar el començament de les festes del Santíssim Crist a Silla al teatre de la Plaça, en el tradicional acte del Pregó.

Les autoritats civils, amb el pregoner Fran Castaño Muñoz, i acompanyats per l'Agrupació Musical la Lírica, eixiren des de l'Ajuntament de Silla per a arreplegar les cambreres del Crist de l'any 2011, les senyoretes Mónica Grau Melero i Sandra Grau Melero, i tornaren a la plaça del Poble per a fer el pregó de començament de les Festes d'Agost del 2011.

Per a començar, es va projectar en primer lloc un power point amb imatges de les festes de Silla i Nuria Martínez va presentar l'acte i, després de requerir la presència en l'escenari de la regidora de festes Amada Garrido i de l'alcalde Serafín Simeón, va anunciar la presència de les representants dels actes festius i religiosos. Les cambreres del Crist, Mónica i Sandra, van ser obsequiades amb un pergamí acreditatiu i un ram de flors en record de l'acte. Arribat este moment, quan els representants i les autoritats de les festes majors de Silla ja presidien l'escenari, es va rebre el protagonista de l'acte, el pregoner dels festes, Fran Castaño Muñoz.

A continuació, es va dirigir al públic assistent Amada Garrido que, després d'un breu discurs va anunciar Fran Castaño, que va fer un prego emotiu i molt personal que va rebre un aplaudiment ben merescut per part de tots els assistents. A continuació, l'alcalde li va oferir un pergamí en record del Pregó i es va dirigir per a tancar l'acte a tot el públic assistent desitjant-los bones festes i un bon estiu.

Una vegada acabat l'acte del Prego, i com és habitual estiu rere estiu, a la plaça del Poble van actuar a les onze de la nit els quadres de ball i guitarra de la Casa de Andalucía organitzats per l'associació cultural Casa de Andalucía. Una nit plena de gent, llum i color andalús que va comptar amb la presència de Serafín Simeón, Amada Garrido i Pilar Bermell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.