‘El sopar dels idiotes’ arriba al teatre Capitoli de Godella el diumenge 4 de juny

1251

El proper diumenge 4 de juny a les 19.00 hores es representarà al teatre Capitoli de Godella l’obra El sopar dels idiotes, una comèdia per a majors de 12 anys que ja va triomfar al cinema dirigida pel francès Francis Veber l’any 1998.

Les entrades, a 6 euros, i 4 la reduïda, es poden adquirir al centre cultural Xicranda o a la taquilla del teatre el mateix dia de la funció. L’obra es representa íntegrament en valencià.

Josep Manel Casany (Policías, Hospital Central) és un arrogant empresari que convida a sopar a «l’idiota» Ferran Gadea (L’alqueria blanca) per burlar-se d’ell juntament amb els seus amics. La trama discorre de forma divertidíssima amb continus punts d’un humor cruel que faran riure a tots els públics.

Aquesta obra, que ja ha passat en diverses ocasions pel teatre Talia de València, arriba ara a Godella amb la garantia d’èxit que li atorguen tant les crítiques com el repartiment. Cristina García, Álvaro Báguena, Toni Misó i Rosana del Carpio completen l’elenc d’actors i actrius dirigits per Carles Sanjaime.

Un dels protagonistes, Josep Manel Casany, estarà als micròfons de Ràdio Godella 98.0 fm el dijous 1 de juny per parlar al programa BIM Ràdio sobre aquesta esperada estrena.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.