‘El sopar dels idiotes’ arriba al teatre Capitoli de Godella el diumenge 4 de juny

0
728

El proper diumenge 4 de juny a les 19.00 hores es representarà al teatre Capitoli de Godella l’obra El sopar dels idiotes, una comèdia per a majors de 12 anys que ja va triomfar al cinema dirigida pel francès Francis Veber l’any 1998.

Les entrades, a 6 euros, i 4 la reduïda, es poden adquirir al centre cultural Xicranda o a la taquilla del teatre el mateix dia de la funció. L’obra es representa íntegrament en valencià.

Josep Manel Casany (Policías, Hospital Central) és un arrogant empresari que convida a sopar a “l’idiota” Ferran Gadea (L’alqueria blanca) per burlar-se d’ell juntament amb els seus amics. La trama discorre de forma divertidíssima amb continus punts d’un humor cruel que faran riure a tots els públics.

Aquesta obra, que ja ha passat en diverses ocasions pel teatre Talia de València, arriba ara a Godella amb la garantia d’èxit que li atorguen tant les crítiques com el repartiment. Cristina García, Álvaro Báguena, Toni Misó i Rosana del Carpio completen l’elenc d’actors i actrius dirigits per Carles Sanjaime.

Un dels protagonistes, Josep Manel Casany, estarà als micròfons de Ràdio Godella 98.0 fm el dijous 1 de juny per parlar al programa BIM Ràdio sobre aquesta esperada estrena.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here