El servei gratuït de WhatsApp de l'ajuntament d'Alaquàs supera els 4.300 inscrits

530

Són molts els veïns d’Alaquàs els que han triat les diverses xarxes socials de les que disposa l’Ajuntament del municipi per seguir l’actualitat marcada per la crisi del Coronavirus.

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma es va activar a la web municipal un espai exclusiu per al seguiment de tota la informació vinculada al virus, així trobem: “#AlaquàsUnidaContraCovid19”(notícies, dades d’interés, contactes...relatius al municipi), l’apartat “Gràcies”(amb la recopilació d’imatges de l’Alaquàs més solidària), “Informació d’Utilitat General”, “Decrets i bans de l’Ajuntament”, “Decrets i resolucions GVA/Estat”, “Informació GV”, “Informació del Ministeri de Sanitat”, a més de l’accés directe a les farmàcies de guàrdia i l’espai nomenat “#JoEmQuedeACasaAmbOci” amb tota la programació d’oci dissenyada per a mantindre’ns actius i actives aquestos dies.

Pel que fa a les xifres, actualment el servei gratuït de WhatsApp supera els 4.300 inscrits. El canal d'informació a la ciutadania va ser creat per d'oferir de forma ràpida i unidireccional tota la informació d'interés que afecta al municipi d'Alaquàs s’ha convertit en una via clau aquestos dies de confinament on la ciutadania ha estat connectada a la informació municipal.

Les veïnes i veïns d’Alaquàs interessats a afegir-se a aquest canal de difusió poden fer-ho agregant el nombre de telèfon 661515448 a l’agenda de contactes del seu telèfon mòbil i, a continuació, enviar un missatge de WhatsApp amb el text “Alta Alaquàs'. Les persones que s’hagen donat d’alta rebran el missatge de benvinguda: “Ja eres membre de la llista de difusió de WhatsApp de l’Ajuntament d’Alaquàs”. Per donar-se de baixa del servei s’ha d’enviar el missatge 'Baixa Alaquàs'.

A més de Twitter i Instagram, a la xarxa social Facebook (@SomAlaquàs) s’ha registrat un increment d’un 31% en l’abast de publicacions, amb un registre d’interacció de 28,134, el que suposa un increment del 54%. El nombre de seguidors supera els 10.000.

En la mateixa línia, en els últims 28 dies, el nombre de subscriptors al canal de SOM TV (Youtube) ha crescut fins a arribar als 483, amb el corresponent augment en un 999% del nombre de visualitzacions.

Estes dades positives posen de relleu la resposta i interés de la ciutadania per conèixer la informació de forma oficial; un treball pel que vetla l’equip de comunicació municipal encarregat del seguiment de l’actualitat per continuar donant resposta a la ciutadania.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.