El sector del llibre demana la convocatòria d’una taula per a un pacte pel llibre i la lectura

24

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza la carta oberta publicada per FEDECALI (Federació de Cambres del Llibre d’Espanya) on demana la constitució d’una taula de diàleg amb la presència de tots els partits polítics per poder arribar a un Pacte d’Estat pel Llibre i la Lectura. Com indica FEDECALI, pensem que aquesta és l’única solució possible per garantir polítiques estables entorn del món del llibre.

En aquest sentit, FEDECALI considera que una via per a aconseguir la mobilització del Ministeri és utilitzar un format de carta oberta als nostres governants i políticssota el títol Un país Lector, amb una estructura "molt simple i directa": d'una banda, destacar els valors de la lectura i del sector del llibre "en termes tant econòmics com d'actiu de la riquesa cultural" i, d'altra banda, identificar els punts que consideren han d'estructurar la conversa per un Pacte.

Per a la Federació és important "mantindre la coherència del missatge" de manera que tots els agents del llibre tinguem un discurs amb el qual ens sentim identificats (almenys en els punts bàsics). En eixa línia, expliquen, s’ha intentat representar el “sentir general” i s’ha comptat amb l'acord dels diferents gremis "per la qual cosa es confia que tots puguen compartir tant els arguments com les sol·licituds realitzades", a més d'incoporar noves opinions.

Pots consulta la carta oberta ací:  https://we.tl/t-NCkVL8f0bb

Més informació: https://we.tl/t-MgDo5tN9of

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.