El restaurant Bon Aire del Palmar guanya la segona edició del concurs de paella de fetge de bou de Meliana

783

Meliana ha celebrat el II Concurs de paella de fetge de bou i postres de cacau del collaret. Vint restaurants han participat en aquesta segona edició. A la Plaça Major s'ha congregat un nombrós públic durant tot el matí per a vore l'elaboració d'aquesta varietat de paella tan nostra.

El jurat ha determinat que la paella guanyadora d'enguany era la del restaurant Bon Aire del Palmar. En segona posició ha quedat L'Alfàbega d'Alginet i en tercera La Garrofera de Serra.

Casa Granero, millor postre de cacau del collaret

Respecte de les postres de cacau del collaret, ha guanyat l'elaborat per Casa Granero de Serra, seguit de Casa Salud de València i Restaruante Miguel y Juani de l'Alcúdia.

El repartiment de premis ha comptat amb la presència de Dolors Gimeno (diputada provincial de Mancomunitats), Josep Riera (alcalde de Meliana) i Amparo Martí (regidora de Foment Econòmic i Agricultura) i s'ha realitzat pels patrocinadors (Diputació de València, Ajuntament de Meliana, Orxata Panach, Ecogama, Peris, DO. Vins de València i cervesses Túria).

Inici de la tercera edició de Menja't Meliana

El concurs de paella de fege de bou i de postres de cacao del collaret ha sigut l'inici de la tercera edició de Menja’t Meliana, la setmana gastronòmica del municipi.

En la setmana gastronòmica participaran 9 restaurants de Meliana: El Rincón, Café el Gurugú, Restaurando Avenida, El Pito, Mamma Pomodoro, Barraca Toni Montoliu y, al núcleo rural de Roca, Can Pepico, Can Xoret y Napicol. Els restaurants oferiran durant tota la setmana hi haurà menús especials amb productes de l'Horta, de temporada i de quilòmetre zero.

L'objectiu d'aquesta edició Menja’t Meliana serà consolidar el bon posicionament entre cuiners, veïns i visitants de la setmana gastronòmica de Meliana, continuar donant a conéixer la paella de fetge de bou, “com una cosa típica de l'Horta Nord” i “vincular aqueixa oferta gastronòmica als productes de l'horta, de temporada i de proximitat”, segons van explicar en la presentació l'alcalde de Meliana, Josep Riera, l'edil responsable d'Agricultura, Turisme, Amparo Martí i Paco Gimeno del restaurant El Racó de Meliana.

Tota la informació es pot trobar en l'enllaç www.melianabonlloc.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.