El regidor d’Ocupació i Comerç de Paiporta ultima amb Conselleria la creació d’un viver d’empreses

0
180

El primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç de Paiporta, Vicent Ciscar, s’ha reunit recentment amb la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín, per aprofundir en el projecte de creació d’un viver d’empreses a la localitat. Aquest projecte de suport a l’emprenedoria suposarà la construcció de despatxos habilitats per a treballar, amb instal·lacions adequades que contribuiran al creixement de xicotetes empreses locals.

reunio-vicent-ciscar-blanca-marineEl viver d’empreses serà una ajuda per a aquelles persones que desitgen iniciar un projecte professional propi, a les quals se’ls oferirà un local on desenvolupar-lo en funció d’uns criteris que s’estan elaborant actualment.

La construcció del viver d’empreses de Paiporta es portarà a terme al Polígon Alqueria de Mina gràcies a les inversions sostenibles aprovades en el ple del passat mes de juliol, i suposarà una inversió de 43.491 euros. Ciscar va explicar el projecte a la secretària autonòmica que, al seu torn, va exposar les línies d’ajuda de la Generalitat a l’empreniment per tal d’estudiar si són compatibles amb el projecte de Paiporta. Ambdós van abordar la necessitat de definir amb precisió el mateix terme de viver d’empreses, amb uns criteris mínims d’equipament.

En la trobada també es va tractar la llei que servirà per qualificar els polígons en funció de les prestacions que oferisquen als usuaris i usuàries, i com quedaran classificades les àrees industrials de Paiporta d’acord amb aquesta nova legislació. En la mateixa línia, Vicent Ciscar va explicar a la secretària autonòmica que la localitat escometrà diferents obres per finalitzar el polígon de La Pasqualeta, i es tractaren temes relatius a problemàtiques que afecten a aquestes àrees industrials indispensables per al bon funcionament de l’economia paiportina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here