El Puig s’adhereix al Codi Ètic del Turisme Valencià

1076
L’Ajuntament del Puig de Santa Maria ha aprovat la seua adhesió al Codi Ètic del Turisme Valencià, esdevenint un dels primers municipis valencians que se sumen a esta aposta pel turisme ètic i sostenible impulsada per la Conselleria de Turisme.
El codi és una adaptació a la idiosincràcia valenciana del Codi Ètic Mundial del Turisme. La seua redacció ha sigut duta a terme per l’Agència Valenciana de Turisme i té per objectiu promoure un turisme sostenible que genere confiança i referme la fidelitat dels visitants.
El seu eix central es basa en l'hospitalitat com a principi bàsic d'actuació, juntament amb els valors essencials que la potencien: cordialitat, respecte, inclusió, sostenibilitat i professionalitat, com a reflex de la cultura i identitat valencianes.
La corporació va aprovar l’adhesió al Codi Ètic del Turisme Valencià en el plenari municipal del passat 27 de juliol. Amb ella, l’Ajuntament es compromet a complir uns principis d’actuació que consisteixen, bàsicament, en promoure el turisme com un motor de desenvolupament sostenible que siga respectuós amb el medi ambient, el patrimoni, la llengua, la cultura i l’economia locals; i que respecte els drets fonamentals i laborals de les persones.
La regidora de Turisme María Saldaña ha explicat que “són els mateixos valors i principis d’actuació que portem defensant i promovent des de l’Ajuntament”. I que, per tant, “adherir-nos a este codi ètic no és una altra cosa que la conseqüència lògica i natural de la nostra política en matèria de turisme”.
El municipi del Puig ha experimentat un important creixement turístic durant els darrers anys, esdevenint una de les destinacions de referència per a les persones que viatgen en família. Als quatre quilòmetres de costa se sumen el seu patrimoni cultural, històric, gastronòmic i arquitectònic i les visites guiades i rutes teatralitzades que organitza l’àrea de Turisme.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.