El PSPV-PSOE s’integrarà en un Govern liderat per Compromís a Meliana

418

SusanaMarínPSOE
Susana Marín, candidata socialista.

Els grups polítics de Compromís i del PSPV-PSOE de Meliana han firmat un acord de govern per a tota la legislatura “que garantix la majoria suficient per a portar endavant un programa de progrés i de canvi a l’Ajuntament de Meliana”, tal com van reflectir les urnes el 24 de maig en atorgar a Compromís set regidors –la força política més votada- i dos al PSPV-PSOE. Junts sumen la majoria suficient d’una corporació de 17 membres.

El candidat a l’alcaldia de Compromís, Josep Riera, explica que “des del primer moment hem tingut clar que calia un govern estable per a poder aprofitar la legislatura des del minut u i poder actuar des del primer moment en favor de la ciutadania, especialment en aquells temes més sensibles com ara l’ocupació, les ajudes d’emergència o l’escolarització”. Amb esta finalitat, els valencianistes han plantejat als socialistes una incorporació oberta i sincera de col·laboració dins d’una estructura de govern que s’organitzarà en quatre grans àrees: el foment econòmic i el foment de l’ocupació; el benestar social amb dos subàrees, una educativocultural i una altra més social; territori i sostenibilitat i la governança.

Com diu Susana Marín, cap de llista del PSPV-PSOE: “volem contribuir a formar un equip capaç de gestionar amb solvència, durant els próxims quatre anys, les línies programàtiques comunes i acordades, per a retornar a Meliana un govern honest i progressista”. En este context, el regidor i la regidora socialistes formaran part de la Junta de Govern Local i gestionaran les àrees d’Educació, Igualtat i Joventut, i també Esports i Salut. A més, participaran de la representació en els diferents òrgans municipals i supramunicipals. El primer pas serà votar Josep Riera com a alcalde en el ple d’investidura.

“L’acord recull el compromís de treballar conjuntament amb els diferents governs i òrgans comarcals per un veritable canvi de progrés, i establix alguns punts d’actuació prioritaris com ara la creació d’ocupació amb un pla de xoc, l’augment de les partides socials, la consideració singular del nucli de Roca pel que fa a la presència de l’administració municipal i la representació institucional, i l’aposta decidida per la participació ciutadana i la transparència”, expliquen des de Compromís.

En esta línia, les organitzacions firmants han presentat l’acord als respectius col·lectius i també a la resta d’organitzacions de l’esquerra progressista de Meliana: l’Assemblea Ciutadana de Meliana, amb un regidor, i Esquerra Unida, sense representació a l’Ajuntament. L’acord firmat es farà públic en diferents espais de comunicació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.