Compromís crida a la responsabilitat de Guanyar Catarroja per configurar un govern progressista i d’esquerres

0
141

Després de les darreres reunions celebrades per tal de configurar un nou govern progressista i d’esquerres, Compromís per Catarroja ha fet una crida a la “responsabilitat” de Guanyar Catarroja per tal que reconsidere la seua postura d’exigir dos anys d’alcaldia en contra del criteri defensat tant per Compromís com pel PSPV de Catarroja, producte de la decisió de les seues respectives assemblees.

Des de Compromís per Catarroja s’emplaça a Guanyar a una negociació “sense línies roges” pel que fa a la configuració de l’equip de govern, per tal de portar endavant el programa ja consensuat en les diferents reunions “que es base en els principis d’eficàcia i eficiència. Un darrer esforç final per tal de no perdre la gran oportunitat que el poble de Catarroja té per canviar el seu futur a partir del proper dissabte, i fer possible després de tants anys un govern progressista”.

Tant Compromís com el PSPV han defensat des de l’inici de les converses la necessitat de configurar un govern conjunt fort, estable i fiable, per la qual cosa cal una alcaldia sense canvis durant els quatre anys”, expliquen des de Compromís, que seria el partit que ostentaria l’Alcaldia com a grup d’esquerres més votat.

El seu candidat, Jesús Monzó, ja va explicar que es tractaria “d’una alcaldia que tinga únicament caràcter representatiu i moderador, delegant les competències en la Junta de Govern Local”.

Compromís i PSPV sumen 9 regidors i necessiten a Guanyar Catarroja, amb cinc regidors, per tal d’aconseguir la majoria suficient per evitar que l’Alcaldia siga per al PP como a opció amb més vots a les pasades eleccions municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.