El PSPV de Xirivella lamenta que l’IES Ramon Muntaner de Xirivella no figure al llistat del Crea Escola

713

Xirivella. IES Ramon Muntaner

El candidat a l’alcaldia pel PSPV-PSOE de Xirivella, Michel Montaner, ha lamentat este matí que l’IES Ramon Muntaner no figure al llistat publicat per la Conselleria dels 32 centres que es pretenen construir després de la renegociació de l’Administració amb el Banc Europeu d’Inversions.

Montaner recorda que el l’IES Ramon Muntaner es un centre projectat per a Xirivella dins del mapa escolar, que va ser derruït l’any 2007, amb el compromís de la Conselleria d’Educació de construcció inmediata.

Per al candidat del PSPV a l’alcadia de Xirivella, “el PP amb majoria absoluta, va aprovar la renúncia a la construcció del nou IES Ramon Muntaner i amb ella a molts milions d’euros simplement perquè no ha sabut exigir-li a la Conselleria el que ens pertoca a Xirivella”.

Michel Montaner denuncia que el PP ha esborrat "d'una plomada" la comissió de seguiment de construcció dels IES de Xirivella nascuda al Consell Escolar Municipal, "on es debatien totes les qüestions educatives que i on s’havia projectat el futur educatiu de Xirivella, amb la construcció del nou IES i posteriorment d’un nou centre públic, el Gregori Maians".

El candidat a l’alcaldia exigeix a l’administració que diga "on estan estan tots tots els diners compromesos amb el Banc Europeu d’Inversions del pla Crea Escola perquè no és de llei que Xirivella tinga, a més, parada la construcció d’una escoleta municipal aprobada ja fa anys pel Pla Confiança de Camps que ha fet quebrar l’empresa constructora per falta de pagaments".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.