El PSPV de Catarroja presenta a Alberto Gradolí com a candidat a l’alcaldia

0
49
Bankia

El passat dissabte 2 d’abril els socialistes de Catarroja presentaren oficialment al seu candidat a l’alcaldia del municipi, Alberto Gradolí, en un acte celebrat a l’auditori de la casa de la Cultura que va contar amb l’assistència de desenes de militants i veïns del poble.
Gradolí es va descriure com “un veí de Catarroja que té els peus a terra i que quan siga alcalde, des del primer dia tots els veïns tornaran a entrar a l’ajuntament per la porta de davant i no per la de darrere com estem fent fins ara”.

Així, es va mostrar disposat “a posar en marxa un govern participatiu que compte amb totes i tots, tenint en compte que per damunt de tot estan les persones i sobretot aquelles que més necessitats tenen”.

El candidat socialista va afirmar que un dels seus principals reptes si arriba a l’alcaldia serà afavorir la creació de cooperatives i ajudar tant a jóvens com a majors a realitzar els tràmits necessaris per a la seua creació i posada en marxa de manera que puguen ser contractades pel mateix ajuntament, així com fomentar el treball autònom per mitjà d’ajudes econòmiques directes a “projectes empresarials viables”.

Gradolí es va mostrar especialmente crític amb la tasca económica realitzada per l’equip de govern del PP. D’aquesta manera va assenyalar que “els ajuntaments han de recaptar impostos per a pagar els serveis que presten als ciutadans, i qui governa ha de saber prioritzar i ha de saber quins són els límits, i ací a Catarroja ja portem alguns anys sense que ningú prioritze amb coneixement i amb unes despeses desorbitades”. © HortanoticiasDejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here