El PSPV aprova, amb el vot contrari de tota l’oposició, els pressupostos del 2011

0
103
Bankia

L’actual equip de Govern de Picanya aprova, amb el vot contrari de tota l’oposició, els pressupostos del 2011. Eixe posicionament conjunt de l’oposició en pressupostos esdevenia per primera vegada des de l’inici de la legislatura.
Iniciativa-Compromís critica la decisió per diversos motius. La regidora Helena Ferrando d’IPV-Compromís, lamenta l’actitud de l’actual equip de govern ja que la convocatòria feta només passar festes “impossibilitava un estudi en profunditat, però també per la manca de documentació essencial, per la irreal negociació de les retribucions amb els sindicats, la situació de crisi, per la greu situació econòmica municipal i per intentar reorientar partides sumptuàries en altres d’acció social i rebaixa del deute, més enllà del pla d’estabilitat en el qual es troben els comptes municipals”.

Ferrando manifestà que “no és políticament acceptable que en la situació que estem que la partida pressupostària que ens presenten sota l’epígraf de ‘acció social’ siga inferior a l’aportació que fa l’ajuntament per mantindre la piscina per posar un exemple”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here