El PSOE justifica la seua oposició als pressupostos participatius en la crisi i la poca participació ciutadana

0
87
Bankia

La situació de crisi actual i la poca participació ciutadana, segons el PSOE, varen provocar que la moció presentada per Compromís per a ficar en marxa els pressupostos participatius a Picanya fora rebutjada en els únics vots en contra dels socialistes.
Compromís presentà en el últim plenari municipal una moció en la qual es proposava un full de ruta per avançar cap els pressupostos participatius que incluia la distribució de l’esborrany de pressupostos d’enguany, jornades ciutadanes d’explicació i jornades de treball de forma participativa per a confeccionar els pressupostos del 2013.

El PSOE argumentà que malgrat ells estan d’acord en els pressupostos participatius, la situació de crisi actual i la poca participació ciutadana no fan aconsellable avançar cap els pressupostos participatius, segons explicaXavier Rius, regidor de Compromís.

Rius recordà que “el PSOE, que duen més de 30 anys amb majoria absoluta a Picanya, han conegut èpoques de bonança i mai no l’han plantejat, així que difícilment l’argument de la crisi es pot prendre com a vàlid, si no, en aquells anys l’hagueren posat en pràctica”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here