El productor musical Rafa Navarro reuneix a músics i cantants de tot el món des d'Alfara en el projecte 'Stay at Home'

1574

L’artista, productor internacional i veí d’Alfara del Patriarca Rafa Navarro ha dirigit un projecte: ‘Stay at Home’ en el que ha aconseguit reunir a professionals de la música, el cant i la dansa de tot el món durant aquestes setmanes de confinament.

Navarro, músic de professió i de reconegut prestigi, produeix cada dos dies diferents vídeos amb la col·laboració de músics de més de 20 països, com ara Jorge Pardo (Paco de Lucia, Camarón), Julio Montalvo (Shakira, Alejandro Sanz), El Hadji Massaly (artista reconegut de Senegal), David Pastor (trompetista internacional) o Matt Baker (solista dels EUA), entre altres.

Amb aportacions des de l’Índia, Xina, els EUA, Brasil, Senegal, Cuba, Colòmbia, Austràlia o Japó, el productor Rafa Navarro composa, edita i mescla les propostes al mateix compàs per unir el planeta amb ‘Stay at Home’, una interessant iniciativa musical a l’abast de tot el món.

Navarro ha explicat que “són treballs molt intensos que estan carregats de les millors vibracions; música per a enfortir-nos, per acompanyar-nos a casa i fer un microclima més agradable dins d’aquesta situació internacional”.

Navarro ha explicat que “no som metges, ni llauradors, però harmonitzem aquests moments a tots els racons del món, perquè no oblidem que sense cultura no seríem humanitat”, ha expressat l’artista.

Els vídeos es poden ja consultar a través de les xarxes socials de Rafa Navarro i gaudir de música de qualitat creada des de tots els punts del planeta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.