El president de Gespa assegura que la plantilla participarà directament en la transformació de l’empresa pública

0
483

L’empresa municipal Gespa ha realitzat hui assemblees informatives amb la plantilla de treballadors. El president de l’empresa pública, Juanma Ramón, i els directius responsables han informat als treballadors i treballadores de Gespa dels propers plans a desenvolupar per l’empresa de titularitat pública. Segóns Ramón, s’ha iniciat un procés e transformació a l’empresa per a la qual cosa “és necessària la participació de tota la plantilla”.

“Crearem tots els fòrums de participació que siguen necessaris, perquè treballadors i treballadores puguen traslladar-nos directament les seues queixes o propostes de millora”, ha explicat.

A l’assemblea s’ha informat sobre els avanços en l’àmbit laboral realitzats fins a la data, com el Pla d’Igualtat elaborat pel departament de Recursos Humans. Un pla que facilitaria la conciliació familiar i l’accés per part dels homes a permisos per paternitat addicionals.

Entre altres coses, Ramón ha informat la plantilla de la creació del Portal de Proveïdor, una ferramenta clau de l’empresa per aportar transparència pel que fa a la contractació d’empreses proveïdores. Amb el portal, el president de Gespa vol regular les despeses de subministraments i evitar les contractacions opaques de serveis inferiors a 50.000 euros d’altres èpoques. El portal oferirà als proveïdors locals i, a temps real, informació sobre les diferents necessitats de l’empresa pública, facilitant que puguen presentar les seues ofertes, i a més consultar la documentació a aportar per a poder accedir a altres concursos de licitació o inclús l’estat de les tramitacions realitzades.

“Amb esta nova ferrament volem donar un plus de transparència i a més convertir a l’empresa pública en el principal client dels comerços i empreses del poble, contribuint així a la millora de l’economia local”, ha manifestat el president.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here