El portaveu de Compromís a Sedaví es presenta a les primàries per a ser cap de llista a les eleccions municipals

0
173

ferran baixauli compromís sedavíL’actual portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Sedaví, Ferran Baixauli, es presentarà al procés de primàries de la coalició per a ser triat candidat a l’alcaldia per a les eleccions municipals de 2015.

Josep Ferran Baixauli, de 51 anys i nascut a Sedaví, actualment exerceix de responsable de Recursos Humans en un departament de Adif, militant al Bloc Nacionalista Valencià des de fa més de 10 anys, Graduat Social, Llicenciat en Ciències del Treball i Graduat en Dret, sempre ha tingut una clara vocació per a la defensa de les persones i del seu poble.

En una carta de presentació dirigida a tota la ciutadania, Baixauli explica que vol intentar tornar la credibilitat a la política retornant el “centre de decisions als ciutadans” i “recuperar les institucions per al bé comú del poble”.

“Davant de tots aquells que s’aprofiten dels mes febles, davant d’aquells que han tacat les institucions per a fer-les instruments del seu propi benefici, Compromís representa una garantia contra la corrupció, un projecte innovador, diferent i il·lusionant. En definitiva, una altra manera de fer política, amb persones responsables, honrades i que aposten per una absoluta transparència en la gestió pública, una forma de fer política de baix cap a dalt, on el centre de decisions estiga al poble i mai a una butaca, tancat a un despatx”, declara.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.