El ple recolça les tres mocions presentades per Empoderem Massamagrell sobre transparència, refugiats i el TTIP

0
151

El passat dimecres 16 de setembre, Empoderem Massamagrell va presentar tres mocions al plenari ordinari de l’Ajuntament d’esta localitat i totes tres foren acceptades i aprobades. La primera tractaba sobre la transparència, rendició de comptes, participació i accés de la ciutadania a la informació de l’Ajuntament, una altra demanva que el municipi fóra d’acollida per a refugiats i, l’última moció era contra l’aplicació del Tractat Trasantlàntic de Comerç i Inversió (TTIP).

Respecte a la transparència, des d’Empoderem consideren de vital importancia per a la salut democrática la proximitat de l’administració cap el poble i que la ciutadania puga accedir de forma clara, senzilla i intuitiva a la informació. “Així mateix, la participación ciutadana ha de ser un altre dels eixos on es recolze la nova forma de fer política”, declaren.

La moció per fer de Massamagrell municipi d’acollida va ser presentada conjuntament per Empoderem i EUPV. Per últim, la relativa a la Declaració de Municipi oposat a l’aplicació del Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió respon a la consideració de que és un tractat que beneficia les transnacionals i els grans inversors donant-los poder davant governs legítims i lleis, i que “soterra les llibertats i els pocs drets que queden a la ciutadania”.

“Volem d’eixar clar a les persones que ho estan negociant i al Govern del Partit Popular i a tots els partits que recolzen aquest acord (PSOE, Ciudadanos, UPyD) que el nostre Ajuntament i el nostre poble està totalment en contra d’este atemptat a la democràcia”, declaren des del grup municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.