El ple de Quart aprova per unanimitat una moció per controlar els punts sensibles d'acumulació d'enderrocs

1455

Amb la intenció d'aconseguir un Quart de Poblet més net, més segur i més sostenible, Compromís per Quart va presentar la moció 'punts sensibles', moció que en un primer moment es va deixar damunt de la taula per buscar “un consens que la dotara de més qualitat”.

(Fotografía: archivo)

Amb aquesta iniciativa es pretén generar una rutina de gestió municipal a on es treballe dia a dia l'observació de les zones industrials i les cases o parcel·les urbanes que requerisquen algun tipus d'intervenció per a, posteriorment, executar les accions necessàries i solucionar les incidències detectades.

La proposta de Compromís es basa en 3 pilars fonamentals. Per començar, crear un inventari de solars urbans i rústics a on es done acumulació de brutícia i enderrocs i de camins urbans i rústics a on es dipositen enderrocs. Després, informar periòdicament a la comissió d'urbanisme del seguiment a cases o naus en estat ruïnós i, per últim, establir un pla d'observació dels punts sensibles en zones industrials i rústiques amb els efectius existents. Compartir aquest pla a la taula de seguretat i d'aquesta forma buscar possibles col·laboracions entre les diferents forces de seguretat implicades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.