El ple de Godella debat l’aprovació dels pressupostos municipals per a 2019

382

El dijous 29 de novembre tindrà lloc, a les 19:30 h a saló de plens de l’Ajuntament de Godella, la sessió ordinària del ple de novembre, en que es debatrà l’aprovació dels pressupostos municipals per a 2019.

Este no serà l’únic tema de l’àrea económica ja que també es debatrà l’aprovació del límit màxim no financer per al pressupost 2019, la dació de comptes d’execució pressupostària 3T-2018, i la dació de comptes del cost efectiu dels serveis de 2017.

En esta sessió es portarà a debat també l’acord d’adhesió a l’ATM (Autoritat de Transport Metropolitana de València) en tots els seus termes, i l’aprovació de les ajudes socials corresponents a l’any 2017.

En l’àrea de mocions, es presentarà una conjunta de tots els grups polítics municipals sobre el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Al seu torn, EU presentarà una moció sobre el suport a la mobilització social; Compromís una altra sobre la inclusió del Corredor Cantàbric en el tram Sagunt-Saragossa en la Xarxa Transeuropea de Transport; i CET una última per donar suport a la proposta dels sindicats per als processos de consolidació d’ocupació temporal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.