El Pla Anual de Transparència de Rafelbunyol, projecte millor valorat de les entitats d'entre 5.000 i 10.000 habitants

6 lecturas

De les 253 entitats locals de la Comunitat Valenciana que es van presentar a la convocatòria de subvencions per al foment de la participació ciutadana i la transparència, promogudes per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per a 2018, l’Ajuntament de Rafelbunyol ha aconseguit el màxim finançament (5.000 euros per modalitat) tant per al seu projecte de participació ciutadana Rafelbunyol Amb Tu com per al de transparència pública, la qual cosa suposa una quantitat total de 10.000 euros.

Segons Alicia Piquer, regidora de Transparència, “el compromís de l’Ajuntament de Rafelbunyol per governar i gestionar el nostre municipi de manera transparent i amb la participació de la ciutadania és real i contundent. Açò es plasma en la qualitat i perspectiva a llarg termini dels nostres projectes de participació i transparència, que ara veiem avalats per la Generalitat Valenciana, mitjançant la concessió d'aquestes dues subvencions i amb el màxim finançament possible”.

Destaca especialment el Pla Anual de Transparència 2018 que s'erigeix com el projecte millor valorat per la Generalitat en aquesta modalitat, d'entre els presentats per les entitats locals de la Comunitat Valenciana d'entre 5.000 i 10.000 habitants.

Fins agost, ja s'han dut a terme diverses de les accions emmarcades en l'esmentat pla, com l'articulació d'un conjunt de processos de funcionament en matèria de transparència municipal, una exhaustiva anàlisi del Portal de Transparència de l’Ajuntament de Rafelbunyol, i una sèrie d'actuacions dinamitzadores en transparència i publicitat activa dirigides al personal municipal.

Quant al projecte de participació Rafelbunyol Amb Tu, a la consulta ciutadana realitzada durant els mesos de maig i juny, li segueixen una sèrie de trobades, que ja han començat a realitzar-se, entre l'alcalde de Rafelbunyol i diferents col·lectius del municipi, per a tractar de manera conjunta inquietuds, idees i suggeriments al voltant de diferents aspectes de la localitat.

Una altra de les accions emmarcades en el projecte Rafelbunyol Amb Tu és la regulació que regirà els processos de pressupostos participatius a Rafelbunyol, i en la qual ja s'està treballant perquè siga aprovada al setembre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí