El picanyer Antonio Galera, millor intèrpret de música espanyola del XVIII concurs internacional de Piano José Iturbi

521

Picanya. Antonio Galera. pianista

La XVIII edició del Concurs Internacional de Piano Premi Iturbi, que anualment, organitza la Diputació de València en homenatge al gran pianista valencià, ha otorgat al picanyer Antonio Galera el Premi com a millor intèrpret de música espanyola.

En aquest concurs han participat un total de 39 pianistes arribats de tot el món els que han pres part en aquesta edició de 2013.  Així, fins a València s’han aplegat pianistes arribats des de Japó (com el guanyador Tomoaki Yoshida), Xina, Canadà, Rússia, Corea del Sud i, per suposat, tota Espanya.

I entre aquesta selecció internacional dels millors pianistes joves del moment, també va fer-se un lloc el picanyer Antonio Galera. Un músic d’enorme talent i impresionant currículum que va aconseguir el «Premi com a millor intèrpret de música espanyola».

Galera pràcticament no ha pogut celebrar perquè en les properes dates ja l’espera un extens ventall d’actuacions que el duran a tocar al Concert d’Apertura del Curs Acadèmic amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València el dia 23 d’Octubre al Palau de la Música, a viatjar fins a Nova York al desembre per a oferir diferents recitals (entre ells la seua presentació al Steinway Hall) per a volar, més tard, fins a Mèxic on actuarà al febrer i març i al juliol de 2014.

A més, en aquests dies Antonio està participant en el concurs «Talent jove de la Comunitat Valenciana». Un concurs on line que busca premiar als joves més talentosos de la comunitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.