El Musical ‘Aladín’ obrirà un trimestre cultural ple d’atractius a Ontinyent

29

La representació de “Aladín, un musical genial” al Teatre Echegaray obrirà aquest mes de gener una programació cultural plena d’atractius per al primer trimestre de l’any a Ontinyent. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “es tracta d’una programació que impulsem des de l’Ajuntament per tal de seguir oferint atractius a la ciutadania d’Ontinyent i les localitats veïnes per quedar-se a Ontinyent a gaudir del seu temps d’oci en disposar d’una oferta cultural de primera línia, amb espectacles que es venen representant en grans capitals, amb continguts aptes per a diferents sectors d’edat”, manifestava.

Continuant amb l’aposta pel teatre per a públic familiar, el primer espectacle serà “Aladín, un musical genial”, on la companyia Trencadís portarà diumenge dia 19 de gener a les 18:00 hores al Teatre Echegaray tota l’essència de “Les mil i una nits, amb més de 50 vestits i 250 complements, un repartiment extens, i una posada en escena on destaquen la il·luminació, els efectes especials i les coreografies. Un espectacle per a tots els públics per al que es poden adquirir entrades en venda anticipada al preu de 8 euros a la web de Caixa Ontinyent i la casa de Cultura, espais on aniran posant-se a la venda les entrades per als diferents espectacles del trimestre.

La següent cita de la programació cultural municipal arribarà també al Echegaray diumenge 26 de gener, amb la coneguda companyia Yllana i l’espectacle “The Opera Locos”, premi Max al millor espectacle musical, on cinc excèntrics cantants desvelaran les passions ocultes i els desigs dels grans mestres de l’òpera. El 2 de febrer serà torn en aquest cas a la Sala Gomis per al televisiu mag i actor Nacho Diago, (“Amar en tiempos revueltos” de RTVE, “Nada por aquí” a Cuatro, “Magnífics” en À Punt), qui portarà en aquest cas un espectacle dedicat a Harry Houdini, que inclou tota mena de disciplines vinculades a la màgia i el misteri.

El dia 9 de febrer arribarà al Teatre Echegaray un dels plats forts amb la històrica companyia catalana Dagoll Dagom, fundada en 1974 i guanyadora entre d’altres del Premi Nacional de les Arts Escèniques que atorga el Ministeri de Cultura. L’espectacle “Maremar”, adreçat a públic adult, basat en l’obra “Pèricles”, de William Shakespeare i amb música de Lluis Llach, que s’ambienta en un camp de refugiats on una que ha perdut els seus pares i es troba amb un personatge fantàstic que la consola explicant-li la història de Pèricles.

El 15 de febrer la música tornarà a ser protagonista a l’Echegaray amb la companyia “Violencheli Brothers” i l’espectacle “Desconchertantes”, on Pablo i Alejandro Turlo (violí i violoncel, i també al piano a quatre mans), convidaran al públic a gaudir d’una selecció musical de tots els temps (Bach, Vivaldi, Mozart, Django Reinhardt, Paco de Lucia o Queen) incloent-hi algunes composicions pròpies del duet.

Ja en el mes de març, diumenge dia 1 a la Sala Gomis arribarà l’espectacle “Distants” de la companyia Vol’eo Temps, recomanat per a públic a partir de 4 anys, al qual es fa un viatge a través de les emocions en un espai visual i sonor que rodeja les escenes de circ acrobàtic i teatre gestual. Diumenge 8 de marc serà torn per a Iguales Teatro i l’espectacle “Perdición”, una adaptació teatral per a públic adult de la novel·la de James M.Cain que Billy Wilder va dur a les grans pantalles i que tancarà el cicle "Ontinyent Setmana Negra”; i finalment  diumenge 29 de març, a la Sala Gomis, tancarà el trimestre cultural l’actuació del cor de dones “CCPink” i l’espectacle “50 voces de mujer”, on 50 veus femenines interpreten temes a capella que van des d’ACDC fins a Lady Gaga, Joan Manuel Serrat o Aretha Franklin, una actuació organitzada per la Regidoria de la Dona i Igualtat amb entrada gratuïta.

Àlex Borrell avançava que per als següents mesos previs a l’estiu es comptarà també amb una intensa programació en la que s’està treballant de la regidoria, que inclourà entre d’altres a la companyia LosDeade amb l’actriu Aitana Sanchez-Gijón el 8 de maig, amb un espectacle al voltant de la figura de “Juana la Loca”. El regidor animava a la ciutadania a gaudir d’esta intensa programació i també de tot el seguit d’activitats previstes per les diferents associacions i entitats locals al marc del Consell Municipal de Cultura, amb el suport de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.