El Museu Comarcal de l’Horta Sud col·labora amb la I Setmana cultural Torrent d’Art

625

Un Torrent d’Art ha passat esta setmana pel Museu Comarcal de l’Horta Sud, amb el suport de la Mancomunitat, gràcies a la seua col·laboració i compromís amb les associacions i activitats culturals de la comarca Horta Sud. Així, el Museu ha albergat gran part dels actes programats dins la I Setmana cultural Torrent d’Art.

Des de la inauguració, el passat 6 de juliol, pel Museu ha passat des d’una marató de pintura fins un recital de poesia que han tingut com a seu un dels punts de la cultura valenciana de l’Horta per excel·lència.

A més, el dia 11 de juliol es va celebrar una interessant taula redona per fomentar el debat entorn a Leonardo da Vinci i la Gioconda. I finalment, el 13 de juliol, s’ha programat la projecció de la pel·lícula El Código Da Vinci.

D’esta manera, 22 obres de pintors novels i aficionats de la localitat ja es troben exposades al Museu Comarcal de l’Horta Sud. Són imatges emblemàtiques de Torrent, racons tradicionals o moderns de la nostra comarca i paisatges valencians i inspiradors.

Fins i tot, a la marató de pintura celebrada, una de les obres creades emula un racó del Museu Comarcal de l’Horta Sud, on el visitant ja pot admirar-les fins el 27 de juliol, en horari d’obertura i entrada lliure. Un centenar d’usuaris han participat d’esta I Setmana Cultural Torrent d’Art 2018.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.