El Mercat de Nadal d'Alcoi, tot un èxit amb totes les mesures seguretat

29

El Mercat de Nadal d’Alcoi s’ha consolidat com un element més d’Alcoi Ciutat de Nadal. En una edició marcada per les restriccions d’aforament i les mesures de seguretat ha tingut un total de 10.723 visitants. Ha estat obert en la Glorieta del 5 al 8 de desembre de 10.30 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores.

En el mercat, que organitza l’Ajuntament d’Alcoi a través de la regidoria de Comerç i amb la col·laboració de les entitats comercials, hi ha hagut un total de 26 paradetes amb productes típics del Nadal, amb dolços, elements de decoració, regals i l’espai solidari, on la ciutadania ha col·laborat amb Càritas perquè ningú passe fred aquest hivern. Han aconseguit gràcies als diferents donatius 400 bombones de butà. També hi havia un espai perquè la infància jugara amb el tir amb arc i pogués fer passejos amb burretes o camells.

El Mercat s’ha organitzat complint totes les mesures de seguretat, amb control d’aforament, col·locació de gel hidroalcohòlic, un itinerari marcat, diferenciació de portes per a l’entrada i eixida i distància adequada.

«Sabíem que era un any difícil, però la intenció era mantenir el Mercat amb totes les mesures de seguretat. En Alcoi no només tenim un Nadal únic, també tenim un comerç excel·lent. Estem satisfets per la bona acollida que ha tingut el Mercat i vull felicitat el bon comportament que ha tingut la ciutadania», ha indicat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, qui ha afegit que «ara més que mai és el moment de poder gaudir de les compres de la mà dels nostres comerciants i de la seua proximitat i professionalitat. Ho hem pogut fer en el Mercat de Nadal i ara ho podem seguir fent en les nostres compres, a més podrem obtenir descomptes importants en tots els comerços que s’han adherit a la campanya Reactiva Comerç».

Els venedors s’han mostrat molt satisfets i així ho han comentat a la regidoria de Comerç, així un d’ells ha afirmat que: «Molt bé! Perfecta l'organització i un 10 per a la gent, que malgrat les mesures d'aforament pel virus i el fred que feia, va pujar i va mantenir el nivell d'altres anys. Es nota que la gent té ganes d'eixir i que si li ofereixes esdeveniments de qualitat, acudeix. Però que molt bé, no sé com s'estaran fent aquestes coses en altres pobles, però això ací es fa bé».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.