El mercat ambulant de Paiporta torna a la seua ubicació tradicional, al voltant del nou edifici del Mercat Municipal

0
128

mercat ambulant de paiportaEl mercat ambulant de Paiporta ha recuperat aquesta setmana la seua ubicació tradicional, als carrers de l’entorn de la Plaça Cervantes. Aquesta tornada es produeix després de que s’haja pogut posar en marxa el nou Mercat Municipal, un edifici per al que s’ha esperat durant anys, però que dóna una nova dimensió al comerç tradicional de la localitat.

Com succeïa quan existia l’antic edifici, el mercat ambulant es muntarà tots els dilluns de matí als carrers Constitució, Doctor Ramón y Cajal, i Convent, a més de l’anomenada Plaça de Cervantes.

D’altra banda, el nou Mercat Municipal amplia els horaris d’obertura amb l’objectiu d’adaptar-se als nous hàbits de consum de la població, i d’arribar a un públic més ampli amb els seus productes frescos i de qualitat, saludables i de producció local. Així, obrirà tots els matins de dilluns a dissabte, de 9.00 a 14.00 hores. I de vesprada, estarà obert de 17.00 a 20.00 hores els dimarts, dijous i divendres.

L’edifici, estrenat el passat mes de març, té dues plantes, amés del soterrani. En la planta baixa es troben les parades, mentre que en la primera hi ha ara una sala multiusos en què es portaran a terme activitats de promoció del propi mercat. En la part soterrada hi ha magatzems per a les venedores i venedors.

Aparellada a les obres de construcció del nou Mercat, s’ha escomés també una reforma de la Plaça Cervantes i dels carrers adjacents, que s’han reconvertit en d’ús exclusiu per a vianants i vehicles de les persones residents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here