El Langui anima a més de 700 escolars de Catarroja a dir no al bullying

1255

El Dia Internacional dels Drets de la Infantesa s’ha celebrat a Catarroja amb una ponència en contra de bullying a càrrec de Juan Manuel Montilla, més conegut com ‘el Langui‘.

El Langui Catarroja bullyingMés de 700 xiquets i xiquetes de 5é i 6é de primària dels col·legis de Catarroja han assistit a la xarrada, celebrada al Teatre Auditori, on han escoltat atentament el missatge de ‘El Langui’. El cantant de rap els contà la seua experiència, explicant-los que ell havia disfrutat d’una bona infantesa i adolescència gràcies a les persones del seu voltant, que digueren no al bullying.

La xarrada forma part de “Se buscan valientes”, una campanya que porta en marxa des de gener de 2017 i tracta de conscienciar als més joves per a canviar la situació d’assetjament escolar que viuen molts escolars.

‘El Langui’, que encapçala esta iniciativa, com a exemple de superació i valentia, ha explicat als xiquets i xiquetes com actuar davant d’una situació d’assetjament, com cal que donen suport a les víctimes i no resignar-se a presenciar estos actes en silenci.

A la xarrada, els xiquets i xiquetes també han intervingut i han preguntat al raper sobre la seua vida personal i professional, a més d’alguns i d’algunes, que no han dubtat en contar la seua experiència d’assetjament escolar.

Finalment, han gaudit de l’actuació en directe de “Se buscan valientes”, una cançó creada per ‘El Langui’ i que envia un missatge directe en contra del bullying. Els xiquets i les xiquetes s’han bolcat completament i no dubtaren en unir-se a ell cantant la tornada de la cançó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.