El Langui anima a més de 700 escolars de Catarroja a dir no al bullying

0
778

El Dia Internacional dels Drets de la Infantesa s’ha celebrat a Catarroja amb una ponència en contra de bullying a càrrec de Juan Manuel Montilla, més conegut com ‘el Langui‘.

El Langui Catarroja bullyingMés de 700 xiquets i xiquetes de 5é i 6é de primària dels col·legis de Catarroja han assistit a la xarrada, celebrada al Teatre Auditori, on han escoltat atentament el missatge de ‘El Langui’. El cantant de rap els contà la seua experiència, explicant-los que ell havia disfrutat d’una bona infantesa i adolescència gràcies a les persones del seu voltant, que digueren no al bullying.

La xarrada forma part de “Se buscan valientes”, una campanya que porta en marxa des de gener de 2017 i tracta de conscienciar als més joves per a canviar la situació d’assetjament escolar que viuen molts escolars.

‘El Langui’, que encapçala esta iniciativa, com a exemple de superació i valentia, ha explicat als xiquets i xiquetes com actuar davant d’una situació d’assetjament, com cal que donen suport a les víctimes i no resignar-se a presenciar estos actes en silenci.

A la xarrada, els xiquets i xiquetes també han intervingut i han preguntat al raper sobre la seua vida personal i professional, a més d’alguns i d’algunes, que no han dubtat en contar la seua experiència d’assetjament escolar.

Finalment, han gaudit de l’actuació en directe de “Se buscan valientes”, una cançó creada per ‘El Langui’ i que envia un missatge directe en contra del bullying. Els xiquets i les xiquetes s’han bolcat completament i no dubtaren en unir-se a ell cantant la tornada de la cançó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here