El jove d’Alaquàs Josep Francesc Pons guanya el XXVII Premis a Universitaris

0
87

El jove d’Alaquàs Josep Francesc Pons Romero ha guanyat la XXVII edició dels Premis a Universitaris convocats pels ajuntaments d’Alaquàs i d’Aldaia i per Caixa Popular, pel seu treball ‘Alaquàs i Aldaia autosuficients enèrgicament: anàlisi de viabilitat de subministrament de l’enllumenat públic mitjançant energia solar’.

Aquestos premis tracten de posar en valor la riquesa cultural i social d’aquestes poblacions i reconèixer el treball dels universitaris.

L’Alcaldessa d’Alaquàs va felicitar el jove per aquest guardó i va posar en valor el treball que realitzen els joves d’Alaquàs per estar al capdavant de tot tipus d’iniciatives, tot i destacant aquest treball amb el que contribuir amb l’estalvi econòmic i energètic.

El guanyador va agrair els presents el premi i va explicar al públic assistent el seu treball d’investigació centrat en un pla energètic solar amb el que poder abastir l’enllumenat públic dels dos municipis, contribuint al seu estalvi.

El premi va estar precedit d’una conferència a càrrec de Rafael Ballester, investigador de la Universitat de València i llicenciat en Química per la Universitat d’Estrasburg, que va explicar el funcionament de l’energia solar.

Els Premis Universitaris estan convocats pels Ajuntaments d’Alaquàs i Aldaia, l’Agrupació Comarcal d’Empresaris (ACE), l’entitat Caixa Popular, a més dels Instituts d’Educació Secundària, Faustí Barberà i el Terç d’Alaquàs i el Carles Salvador i Salvador Gadea d’Aldaia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.