El ja ex edil de PGM a Museros demana “disculpes a totes les persones a les que he molestat o ofés”

734

Després de la polèmica generada per la publicació en el seu mur de facebook de la seua felicitació nadalenca en la qual va enviar a la merda als Reis Mags i papa Noel, el regidor de Participació Ciutadana, Transparència i Tecnologies de la Informació i de la Comunicació a l’Ajuntament de Museros, Rafael Bazán, ha demanat “sinceres disculpes a totes les persones a les que he molestat o ofés” en el mur de la regidoria de participació en la que també ha anunciat la seua dimissió irrevocable com a Regidor de Participació i com a cap de llista de Podem Guanyar Museros.

Museros. disculpas. Regidor de participacion

Al  facebook de la Regidoria de Participació, de la que era el seu responsable, el ja ex regidor municipal i de PGM ha penjat les seues explicacions:

“Com tots sabeu, un desagradable i desafortunat escrit realitzat de forma privada i a títol personal ha derivat, amb raó, en un terratrémol lògic i normal quan alguna cosa dita,  insisteixc, de forma privada fa el salt a l’àmbit públic fins i tot a la premsa i evidentment en aquest context públic ha ferit i molestat a molta, massa gent del meu poble, veïns i veïnes meus.

Aquest fet m’ha fet reflexionar i entendre, dolorosament, que per ser representant públic es necessita estar més a prop de la gent, respectar i conviure amb les seues tradicions i sensibilitats. Possiblement no tinc esta sensibilitat i per este motiu, amb independència dels meus pensaments personals, he entès que no tinc estes qualitats que, entre altres, són essencials per a ser representant públic. Com bé han apuntat alguns, un representant públic no té àmbit privat i per tant assumeixc les conseqüències de ser, fins hui, representant públic i el que això comporta. La renúncia brutal a la llibertat individual, a l’anonimat i a la meua pròpia privacitat la vaig començar a notar poc després de ser elegit regidor i aquest lamentable succés, en realitat, no ha fet més que demostrar que és impossible, en realitat infantil, pretendre separar els dos espais”.

Per aquests motius i perquè, en absolut, voldria fer mal a ningú, ni veïnat, ni equip de govern ni als companys de PGM he decidit presentar la meua dimissió irrevocable com a Regidor de Participació i com a cap de llista de PGM.

Com dic, no tinc aquestes qualitats tan necessàries per al càrrec que fins ara ostentava i no suposa cap problema, per això, apartar-me a un costat.

Quan vam decidir impulsar la candidatura de PGM i els meus companys em van nomenar cap de llista, sense adonar-me’n, em vaig trobar en un lloc on s’exigeix, com ja he dit, qualitats que jo no tinc però el sincer interés per portar a Museros el canvi que estava produint-se en molts pobles i ciutats d’Espanya em va fer no reparar en aquests assumptes i posar-me davant d’aquesta candidatura i del que ella representava. Ara ja ho se, fa dies que ho se, que hagués estat millor no fer-ho. Per aquests motius avui em faig a un costat i deixe, gustós i de bona gana, que altres companys de PGM realitzen la tasca que jo no puc asumir.

Comprenc tots els comentaris i, insistint en que va ser un comentari privat, demane sinceres disculpes a totes les persones a les que he molestat o ofès, a l’equip de govern del qual formava part, al grup de PGM i als 351 votants que van avalar la nostra candidatura.
Mai vaig entendre la política com un mitjà de vida i per això reprendré, ara, projectes aparcats per impulsar la candidatura de PGM i nous projectes personals, professionals i vitals que no he pogut atendre en aquest temps.

No passa res per dimitir i fer-ho s’emmarca en el que hauria de ser la normalitat democràtica habitual.

Estic segur que el company o companya de PGM que entre ho farà molt millor que jo i comptarà amb el meu suport en tot moment.

El projecte de PGM està per damunt de les persones i esta ocasió, tot i que desafortunda, és una ocasió perfecta per demostrar-ho.

Finalment demanaria, si se me permet, que no discutiu els que meu defensat o justificat i els que meu atacat o criticat. Un assumpte com aquest no mereix discussió alguna.
Només em queda disculpar-me de nou i res més.

Salut i república”.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.