El Gran Joc Solidari de Xirivella recapta fons per a projectes de cooperació

569

Aquest dissabte s'ha celebrat el Gran Joc Solidari a la plaça de la Concòrdia de Xirivella on els més xicotets han gaudit d'activitats i han treballat el valor de la solidaritat per recaptar fons que aniran destinats a tres projectes de cooperació basats en l'ajuda a la població refugiada, igualtat de gènere i població infantil i juvenil.

Joc Solidari 2016

Durant tot el matí, els xiquets i xiquetes d'11 a 12 anys dels col·legis del municipi han participat en un joc format per 25 proves d'aventura, enginy, estratègia i coneixement, que constituïen un recorregut pels cinc continents i estaven relacionades amb la cultura i l'actualitat social de cada lloc. Per cada prova que guanyaven els joves participants acumulaven punts en uns passaports que després es canviaven per euros per als projectes de cooperació triats.

Segons la regidora de Participació Ciutadana i Joventut, Eva Solá, "els objectius fonamentals del projecte són, d'una banda, sensibilitzar a la societat sobre la problemàtica dels països en via de desenrotllament i, d'altra banda, col·laborar econòmicament en projectes de cooperació al desenvolupament d'ONG. És del tot important fomentar des de ben prompte el treball en equip amb finalitats solidàries. I en això a Xirivella som capdavanters".

Esta activitat, dinamitzada per un important grup de voluntaris i voluntàries del municipi, està organitzada cada any des del Centre Jove- Departament de Joventut i compta amb la col·laboració econòmica dels treballadors i treballadores del mateix Ajuntament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.