El Festival Literari Gutenberg del Puig posa l’èmfasi en el paper la dona com a creadora

659

El Festival Gutenberg complix enguany la seua sisena edició amb el desig de destacar el paper de la dona com a creadora, des del segle XV fins a l’actualitat. De fet, la imatge del festival és una reproducció d’un gravat de Sor Isabel de Villena que escolta a través d’uns auriculars. En eixe sentit, s’ha programat una exposició dedicada a 400 escriptores valencianes, comissariada per dos creadores, Manola i Rosa Roig.

festival-literari-gutenbergA més, se lliurarà la Distinció Gutenberg a l’editorial DeFOTO, projecte empresarial capitanejat per una altra dona, MªJosé Bermúdez. També la il·lustradora local Irene Bofill impartirà un taller per a xiquets i xiquetes. A més, es presentarà un llibre de relats i el cicle conclourà amb un concert de Mireia Vives i Borja Penalba, L’amor fora de mapa, basat en el llibre del mateix títol de l’escriptor Roc Casagrán.

Son quatre dies d’esdeveniment cultural, emmarcat en el projecte El Puig, Vila del Llibre, una iniciativa municipal que pretén difondre el món del llibre i la lectura des de l’únic municipi espanyol que compta amb un museu de la impremta: el Museu de la Impremta i les Arts Gràfiques, el segon més important del món.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.