El festival 'Feretes i Cançonetes' enceta l'any al Palau de la Música

19 lecturas

El festival 'Feretes i Cançonetes' celebra la seua cinquena edició els dies 3 i 4 de gener del 2020 amb una quinzena d'actuacions musicals i teatrals. La gran festa de les feretes valencianes enceta l’any a la capital del Túria dintre del programa d'activitats de Menut Palau. Els dies 3 i 4 de gener de 2020 el festival Feretes i Cançonetes s’instal·la al Palau de la Música de València amb un complet programa d’activitats, tallers, ludoteca, exhibicions, jocs populars i per descomptat, concerts. Concretament seran al voltant d'una quinzena d'espectacles que se celebraran el primer divendres i dissabte de l’any.

El divendres 3 de gener el cantacançons Dani Miquel, El Diluvi, La Banda de les Feretes, Rodamons i la Sedajazz Kids Band oferiran concerts al bell mig dels diferents halls del Palau de la Música.

Cal destacar, a més, la presència de la cantant Dàmaris Gelabert, que per primera vegada visita i actua a terres valencianes. El grup Rocambolesc teatre oferirà, per la seua banda, una adaptació teatral del programa infantil d'animació Catacric-Catacrac.

Dissabte 4 de gener, continua la ronda de concerts especialment pensats per a què els més estimats de la casa gaudeixen de la música en valencià. Els Bíters encetaran la jornada musical, seguits per les actuacions de Pep Gimeno "Botifarra", Gigatrín, Ramonets, l'humorista Xavi Castillo amb les Historietes Medievals, La Fúmiga i Superherois. En tots dos casos les actuacions començaran al voltant de les 10:00 hores del matí i es prolongaran fins a les 19:00 hores.

Activitats, tallers i ludoteques

A més de gaudir de la música en valencià, els xiquets i xiquetes podran participar en els  distints tallers dissenyats per a l’ocasió. Els tallers de màscares, malabars i xapes s’han pensat per a feretes amb ganes d’experimentar el món de l'art i la fantasia. El taller de Muixeranga, per la seua banda, introduirà els més menuts al món d'una de les tradicions valencianes més emblemàtiques. A més hi haurà possibilitat de gaudir de les darreres novetats editorials en la fira dedicada al llibre que s’ubicarà al Palau de la Música de València.

El cost de l’entrada serà de 8 euros un dia, 12 euros les dues jornades. Per tal que els i les feretes puguen gaudir plenament dels concerts i de la resta d'activitats amb tranquil·litat, des de l’organització s’ha establert una sèrie de condicions a l'hora d'accedir al recinte, ja que l'aforament del Palau de la Música és limitat. Així, un xiquet (menor de 14 anys) permetrà l’accés a dos adults, tots amb entrada. Per obtenir l’entrada cal accedir a la web del Palau de la Música de València.

El festival Feretes i Cançonetes és una producció de Cercavila Cultura de Carrer, una cooperativa amb una llarga trajectòria en la producció i la gestió d’esdeveniments musicals i artístics

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí