El DJ Alesso, cap de cartell de Marenostrum Music Festival que promet 500 llocs de treball i 3.000 palmeres donades a Alboraia

791

A falta d’un mes perquè Marenostrum Music Festival, que es celebrarà a Alboraia, situe a la Comunitat Valenciana en l'epicentre mundial de la música electrònica, l'organització ha donat a conèixer al cap de cartell del ‘EDM Stage’ per a aquesta tercera edició de l'esdeveniment. Es tracta d’Alesso, un dels productors i Dj’s més reconeguts del panorama mundial gràcies a les seues creacions i a les seues actuacions, que han recorregut tots els racons del món junt amb els millors Dj’s o en alguns casos al costat dels millors cantants, com el cas de Madonna, qui va triar a aquest suec amb origen italià com un important element de la seua gira mundial en 2013.

ALESSOLa vida d'aquest artista suec amb origen italià està marcada per la d'un altre dels grans referents mundials del house. Va ser Ingrosso qui va arreplegar en les seues mans a principi d'aquest segle un CD que un jove cambrer havia lliurat al seu pare a Estocolm. Un any després, el telèfon d’Alesso va sonar per a canviar la seua vida amb una col·laboració al costat de l'artista italià.

Des de llavors, Under Control, Cool, Tear the roof up, If I lose myself o Heroes són alguns dels èxits mundials que han situat a Alesso com a icona musical d'una generació fins al punt de ser considerat el quart membre en discòrdia dels Swedish House Màfia, entre els quals es troba el seu ‘padrí’, amic i company Ingrosso.

Després dels seus habituals passos pels escenaris dels festivals més prestigiosos del món, com Tomorrowland, Alesso arriba i es puja al ‘EDM Stage’ de Marenostrum Music Festival com un dels plats forts d'un cap de setmana plagat d'estreles, de cultura musical i de diversió.

Un cartell “de primer nivel”

Les confirmacions se succeeixen per a conformar un elenc d'artistes que faran vibrar als més de 40.000 assistents que passaran pel recinte situat en la platja dels Peixets d'Alboraia entre el divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de juliol. Amb Luciano com a autèntica estrela de l'escenari ‘Techno’ acompanyat per referents mundials de la talla de Ben Sims, Matador o Coyu, presents en les grans cites mundials d'aquest gènere.

En l'escenari EDM es donaran cita, entre uns altres, els tres màxims exponents del Future House, gènere més sol·licitat en l'actualitat pels amants de la música electrònica. Tchami, Don Diablo i Oliver Heldens seran, al costat de KSMRH, Quintino o Valentino Kahn els artífexs d'una festa de la música electrònica amb seu mundial en la localitat valenciana d'Alboraia.

500 llocs de treball

Marenostrum Music Festival, molt vinculat amb les seues arrels valencianes, donarà cabuda a Dj’s locals a més de integrar-se en les festes patronals d'Alboraia. “Bona mostra d'aquest compromís amb la localitat valenciana són els 250 llocs de treball, dels més de 500 que genera el festival, que ocuparan veïns d'aquest poble, que es convertirà en capital cultural de la música electrònica durant un cap de setmana”, han asegurat des de l'organització del festival.

Les tasques de neteja i condicionament del recinte, de més de 100.000 metres quadrats, van començar setmanes arrere per part de l'organització del festival, que a més ha donat 3.000 palmeres que seran plantades per l'Ajuntament d'Alboraia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.