El deubte de l’Ajuntament de Foios podria ser superior als 2 milions d’euros

0
95
Bankia

En el ple passat de l’ajuntament, el equip de govern de Foios presentà la liquidació del pressupost amb un dèficit de més de 2 milions d’euros i amb una relació de despeses no consignades de més de set-cents mil euros, segons denuncia Compromís per Foios.
El regidor Gumer Ynarejos, estima que Foios ha incumplit el pla de sanejament aprovat en 2009 per a saldar el dèficit “i per això el govern municipal no atenia els requeriments de la Sindicatura de Comptes i del Ministeri d’Hisenda per no mostrar l’estat greu de les finances locals”.

Per a Ynarejos, “tot això és conseqüència d’una mala gestió econòmica, en la qual s’ha gastat desmesuradament i sense control. S’ha incrementat considerablement el dèficit de l’ajuntament i el proveïdors cobren amb un retard considerable, en alguns casos amb més d’un any, cosa que està posant en perill la continuïtat d’alguna d’estes empreses”.

Per al portaveu de Compromís, “este panorama es podria haver evitat si s’haguera complit amb la reducció d’un 30% de la despesa innecessària i s’haguera tingut interés en la presentació dels pressuposts estos dos anys”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here