El Consorci Provincial de Bombers de València premia als xiquets i xiquetes pel seu bon comportament amb un diploma personalitzat

20

El Consorci Provincial de Bombers de València ret homenatge als xicotets herois i heroïnes pel seu comportament exemplar durant aquest temps tan difícil. Per això han volgut dissenyar un diploma propi per reconèixer, premiar i animar als xiquets i les xiquetes què continuen comportant-se així.

Els bombers i les bomberes són molt conscients d'aquesta difícil situació de confinament, que és especialment més dura per als més menuts i menudes de la casa, que s'han quedat sense veure als seus amics i amigues i sense poder eixir a jugar al parc, i malgrat que la situació siga tan complicada el seu comportament siga exemplar, ben mereix un reconeixement públic.

Concretament els xiquets i les xiquetes rebran un diploma pels "Mèrits per bon comportament obtinguts durant el confinament" on destaca el seu excel·lent comportament, ajudar a casa, fer els deures i ajudar als Bombers quedant-se a casa. Una manera de reconèixer el seu gran esforç i contribució a la salut col·lectiva per frenar la propagació del virus, acatant les restriccions del confinament imposades per l'estat d'alarma.

El diploma el podran trobar al web del Consorci, per tal d'aconseguir-lo personalitzat els pares i mares sols han d'entrar a la pàgina web del Consorci, omplir la informació amb el nom i cognoms del xiquet o xiqueta i així poder entregar-li de part dels Bombers i Bomberes aquest reconeixement.

Ací podeu aconseguir el diploma

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.