El Consell aprova la instal•lació d’un Autoservef a Benetússer

0
131

El Consell ha autoritzat l’acord de col·laboració entre el Servici Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) i l’Ajuntament del Benetússer per a la instal·lació d’un Autoservef en este municipi.

Este acord s’emmarca en l’impuls de la Generalitat per a la implantació de l’Autoservef en 66 ajuntaments a fi d’afavorir la igualtat d’accés a tota la ciutadania de la Comunitat als servicis del sistema.

La instal·lació d’este sistema té com a objectiu la prestació de servicis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima al ciutadà, que faciliten i agilitzen la realització dels tràmits necessaris i que permeten una gestió personalitzada, pròxima i àgil.

Els servicis que presta l’Autoservef són la consulta d’ofertes d’ocupació en difusió, el servici denominat ‘el meu centre SERVEF d’ocupació’, la renovació de la demanda d’ocupació, la consulta del currículum, la generació de certificats, la sol·licitud de formació, el registre d’interessats (vinculat a la consulta d’ofertes) i el servici denominat ‘les meues ofertes’ (obtindre resultat d’una preselecció).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.