Alaquàs i Albal signen un conveni amb la Generalitat per a cedir vivendes públiques a famílies desnonades

344

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient i els ajuntaments d’Alaquàs i Albal per a atendre les famílies que hagen perdut l’habitatge habitual a conseqüència de desnonament hipotecari o altres causes excepcionals, per mitjà de l’ús de vivendes de titularitat pública i els contractes d’arrendament d’interés social.

Els convenis amb estos ajuntaments se sumen als ja aprovats amb els municipis de Paterna, Manises i Picassent, a la comarca de l’Horta.

El contracte d’arrendament serà d’un any prorrogable. Els habitatges hauran de reunir les condicions bàsiques d’habitabilitat. A més, hi haurà un percentatge de cases especialment adaptades per a persones amb discapacitat.

L’actual situació de crisi econòmica ha provocat que moltes famílies hagen perdut la vivenda habitual a conseqüència d’un procediment d’execució hipotecària o d’altres circumstàncies excepcionals. Això ha portat els governs autonòmic i locals, en el marc de les seues competències i responsabilitats, a mobilitzar-se per a pal·liar-ne els efectes.

El Programa Extraordinari de Lloguer d’Interés Social de la Generalitat està enfocat a persones en risc d’exclusió social a conseqüència de la crisi hipotecària o de situacions excepcionals semblants, que conformen en estos moments un col·lectiu especialment desfavorit.

En la pàgina web de l’Institut Valencià de l’Habitatge està disponible la sol·licitud d’inscripció en este programa extraordinari de lloguer d’interés social, igual que en els ajuntaments que subscriuen els convenis de col·laboració.

1 Comentario

  1. Me parece fenomenal
    Pero NO descuideis a los que le debeis ayudas de V.P.O, como mis
    ayudas, que estoy super ahogado con las facturas de la vivienda.
    Entre el Pago del alquiler,luz,agua,comunidad de vevinos y la parte
    proporcional de las placas solares. Voy ahogado. Angel Garcia Campos(Valencia),Pedania de la-torre(Complejo-Sociopolis).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.