El concert de Feliu Ventura ajornat tindrà lloc el 9 d'octubre al Gran Teatre de Xàtiva

30

L'Ajuntament de Xàtiva ha fet pública la programació cultural corresponent a la primera quinzena del mes d'octubre, en la qual destaca el concert del cantautor xativí Feliu Ventura, que havia d'haver-se celebrat en la darrera edició de Nits a la Fresca però que va quedar anul·lada degut a una indisposició del propi artista.

La cita, en la que Feliu Ventura presentarà el seu últim disc «Convocatòria» tindrà lloc el divendres 9 d'octubre a les 20 hores, al Gran Teatre de Xàtiva. El concert és gratuït però amb aforament limitat, i les entrades es podran recollir a partir de demà a la Casa de Cultura. Aquelles persones que van acudir al primer concert programat, i que presenten el resguard de l'entrada, tindran preferència.

No obstant, però, les activitats comencen aquesta mateixa setmana, ja que aquest divendres 2 d'octubre està prevista la inauguració de l'exposició fotogràfica «Mirada de AFSA», a la sala de columnes de la Casa de Cultura, mentre que el dissabte 3 a les 19:30 hores, el grup de danses Socarrel de Xàtiva presenta «Socarrel per les comarques». L'aforament és limitat i les entrades es poden reservar al telèfon 658 141 444 o 610 339 844.

Respecte a la propera setmana, el dijous 8 d'octubre, a les 22 hores, tindrà lloc un concert per la festivitat del 9 d'Octubre, al Gran Teatre de Xàtiva, a càrrec de la banda simfònica de la Societat Musical la Primitiva Setabense (aforament limitat), mentre que el divendres tindrà lloc -a banda del concert de Feliu Ventura-, l'acte institucional de commemoració del 9 d'Octubre, en el que es premiarà als diferents professionals i col·laboradors que han treballat en primera línia durant la pandèmia. Per últim, el dissabte 10 d'octubre, el Gran Teatre de Xàtiva acollirà el concert polifònic «Sonors, de la terra fins a...», a càrrec del Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva. Les entrades es podran recollir a la Casa de Cultura i l'aforament és també limitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.