El col·lectiu L’Andana celebrà un seguit d’activitats esportives i culturals

0
73
Bankia

El col·lectiu L’Andana. Amics del Patrimoni i la Cultura Popular, celebrà el cap de setmana del vuit i nou de maig la diada del vint-i-cinc d’abril amb un seguit d’activitats esportives i culturals.

Enguany a més es van voler sumar a la celebració del desè aniversari de la mort de l’escriptor Enric Valor amb dues activitats: l’espectacle que sobre les Rondalles Valencianes porta el cantant i actor Enric Esteve i una conferència que sobre l’escriptor de Castalla va fer el professor de la Universitat d’Alacant Vicent Brotons.

El dissabte per la nit es va celebrar l’habitual sopar de germanor just abans de l’actuació del grup valencià de pop-rock Senior i el Cor Brutal. Una vegada més aquesta banda amb arrels a la comarca de la Ribera va demostrar tindre una gran capacitat per a connectar amb el públic assistent. I ja que parlem de públic dir que vam poder veure participant en les diferents activitats entre altres a Enric Morera, secretari general del BLOC i síndic del grup Compromís a les Corts Valencianes, Federic Aznar, patró de la Fundació Sambori al Camp de Morvedre o l’incansable Josep Vicent Frechina, crític musical i director de la revista Caramella.

A l’endemà, després d’un esmorzar popular es va jugar la final del trofeu L’Andana entre els equips de Massalfassar i Massamagrell, que va guanyar l’equip de Massalfassar.

Aquesta és la penúltima de les activitats que aquest curs ha dut a terme el col·lectiu comarcal, ja que d’una manera extraordinària es tancarà el pròxim dia tres de juny a les 19, 30 hores amb la presentació a la Casa de Cultura dels llibres de poesia de Manel Alonso i Català Correspondència de guerra i Si em parles del desig. Un acte durant el qual es farà un recital de poesia a càrrec de més de vint persones.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here