El ciclista de Silla, Iker Bonillo, guanya per segona vegada consecutiva la Challenguer de València

0
107
Bankia

El ciclista de Silla, Iker Bonillo, torna a guanyar per segona vegada consecutiva la Challenguer de València, un trofeu que s’atorga al corredor més regular de la temporada.
Ángel Casero, guanyador de la Volta Espanya 2001 que ara se centra en la preparació física d’esportistes des de categories inferiors fins a elits, ha centrat la preparació d’Iker a guanyar la challenguer i ho ha aconseguit. Aquest fet ha situat el corredor siller en la part més alta del pòdium. Enguany ha guanyat, en diverses comunitats autònomes, ni més ni menys que un total de 18 carreres d’un dia.

D’altra banda, cal destacar que, a més d’estar preparat per Ángel Casero, els passos d’aquest jove ciclista també estan controlats per l’empresa Aribike de Bilbao. En aquestes dues temporades, Iker ha aconseguit un títol autonòmic, un subcampionat autonòmic i 38 victòries d’un dia i se situa, sens dubte, com un dels futurs valors del ciclisme. Aquesta nova temporada 2012 ha fitxat per l’Escola de Benifaió, patrocinada per la multinacional Roquette, en la qual afrontarà una nova categoria.

Iker es veí de Silla. Va nàixer el 9 de juliol de 2003 i, des de ben xicotet, ha gaudit participant en tots els esports, encara que des que va aprendre a muntar en bicicleta, tots els que el coneixen saben que sempre n’anava damunt. És la quarta generació d’una saga ciclista que es remunta al besavi ciclista professional, l’avi, la tia i el pare. Tant és així que en el 2009 es federà en la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana per poder participar en les diferents proves.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here