El Cicle de Música en Valencià porta a Senior i el Cor Brutal a Godella el dissabte 13 de maig

0
621

Emmarcat dins del Cicle de Música en Valencià, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella ha programat per al proper dissabte 13 de maig a les 22.30 hores al teatre Capitoli un concert de Senior i el Cor Brutal.

Aquest grup, que porta més d’una dècada al capdavant de la música en valencià, estrenen nou disc aquest mes de maig: Valenciana, Vol. 1, que és un treball fet de manera conjunta amb La Síndrome Lomax.

Senior i el Cor Brutal portarà el dia 13 al teatre la seua música indie-rock amb clares influències d’aquests dos estils i del country americà. La regidora de Cultura, Tatiana Prades, ha destacat d’aquest grup que “són un dels referents a l’àmbit de la música en valencià. Amb el seu treball han aconseguit posar de moda eixe concepte de ‘a la valenciana’, en analogia amb ‘a l’americana’, transportant la música ianqui a la nostra terra i a la nostra llengua”.

Enguany, el Cicle de Música en Valencià de Godella celebra la seua segona edició. “A diferència de l’any passat, en aquesta ocasió ens allunyarem un poc de la vessant tradicional i incorporarem ritmes més moderns com el pop i el rock. En aquest sentit, Senior i el Cor Brutal són un d’eixos grups capdavanters i és un privilegi rebre’ls a Godella”, ha afegit Prades.

Miquel Àngel Landete, el vocalista i líder del grup, estarà als micròfons de Ràdio Godella per parlar del concert. Aquesta entrevista podrà escoltar-se al programa BIM Ràdio per la 98.0 fm el dijous 11 a les 19.00 hores, el divendres 12 a les 9.00 i el dissabte 13 a les 10.00 hores o a la carta a través de la web www.radiogodella.com.

Les entrades per al concert de Senior i el Cor Brutal ja estan a la venda per un preu de 7 euros la normal i 5 euros la reduïda al centre cultural Xicranda o a la web www.agendagodella.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here