El cantautor Andreu Valor presenta el seu disc ‘Poemitzat’t’ divendres a Quart de Poblet

1045

El cantautor de Cocentaina, Andreu Valor, presenta divendres, a les 20.30 hores en l’Auditori Molí de Vila de Quart de Poblet, el seu nou disc, ‘Poemitza’t’, que recull 15 cançons noves basades en 15 poemes.

andreu valorEl desig de l’autor és vincular-se cap a les reflexions sobre la vida i la societat que habita, amb la fragilitat del llenguatge a través de la poesia, tractant de comunicar millor l’essència de la llibertat en la convivència i del dret a la dignitat individual i col·lectiva. Defensar una moralitat que no es desvincule de la humanitat, de la culturalidad que és la nostra ànima en la seua arrel i diversitat, d’una justícia social. Tot a través de l’art.

Després d’un immillorable 2017, celebrant deu anys en els escenaris en solitari, amb més de 115 concerts en un any, el cantautor va editar el CD/DVD ‘Un concert de 10 anys’, gravat en directe en el concert realitzat a Cocentaina el 2 de desembre de 2017 per a tancar la gira del desè aniversari, amb cançons clàssiques, actuals i presentant noves cançons.

Amb aquestes dues noves edicions, el cantautor valencià de Cocentaina, haurà editat set treballs discogràfics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.