El cantant i compositor local ‘Cifu’ actuarà l’1 d’agost a les festes de Silla

917

El cantant, compositor i poeta Sergio Cifuentes ‘Cifu’ (València, 1979), actuarà el proper dimecres 1 d´agost a les festes de Silla en format quartet acompanyat per Ricardo Esteve (guitarra) Jesús Gimeno (percussió) i Leya (veu).

Un concert especial per al compositor donat que a aquesta localitat de l´Horta Sud es on va crèixer el cantant i on va arribar la seua família a la dècada dels anys seixanta. De fet, a les seues cançons trobem nombroses referències a persones i llocs d´aquest poble.

El seu primer treball, De Fiera en Fiera, títol que pertany a un poema de Miguel Hernández, va estar auto-editat i publicat l´any 2007 i va tindre una major difusió gràcies al suport del músic, productor i guitarrista Ricardo Esteve i al cantautor Miquel Gil.

Al 2015 va presentar La otra acera de la luna, també produït per Ricardo Esteve, que compta amb la col·laboració del cantautor malagueny El Kanka, la cantaora de flamenc Alba Díaz i el grup de hip hop Los Chikos del Maíz.

Elegí un mal día para dejarte -2017- es l´últim i més experimental disc del cantant, on col·labora Mireia Vives, entre altres, i on recorda les seues arrels amb la cançó De la mancha manchega.

Boca a orella, la qualitat de la seua poesia i música, així com les elegants produccions li han portat a actuar al Palau de la Música de València, a la sala Galileo de Madrid i a ser ressenyat en el diari El País a més d’actuar en el programa Y la palabra se hizo música de La 2.
El concert serà a les 23:30h, al Parc de L´Alterò.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.