El bloqueig d'IdPV a crear Compromís per Puçol finalitzà en la seua exclusió del projecte

596

Puçol. Bloc. candidatura EleccionesCompromís per Puçol ja es una realitat al firmar el formacions locals de Bloc, Adherits a Compromís i el Bloc Jove/Joves de Compromís un protocol de relacions estable i permanent per treballar conjuntament tant a l’Ajuntament com a nivell local i del que ha quedat fora d’Iniciativa del Poble Valencià (IdPV).

El protocol naix amb l’objectiu de superar la situació de bloqueig en el que està la constitució de l’Assemblea local des de fa 5 mesos per la negativa d’Iniciativa del Poble Valencià (IdPV) a sumar-s’hi.

Segons explica el regidor de Compromís-Bloc a l'Ajuntament de Puçol, Enric Esteve, “com a conseqüència d’este boicot, Puçol és l’únic municipi on encara no s’ha pogut reunir l’Assemblea local quan la data límit, segons el Reglament de la coalició, era el passat 24 de Febrer”.

El protocol que ara han subscrit Bloc, Adherits i Joves de Puçol estableix, entre altres coses, que les tres forces hi presentaran mocions conjuntes a l’Ajuntament i començaran a treballar per difondre el projecte de Compromís per tot el municipi de cara a futures conteses electorals.

El regidor de Compromís-Bloc a l'Ajuntament de Puçol, Enric Esteve, serà el portaveu, i el representant local dels Adherits a Compromís, Xavier Alcàcer, el responsable d'Organització.

Segons Esteve, “està meridianament clar que Iniciativa per Puçol no vol estar a Compromís i nosaltres no som qui per obligar a ningú a estar on no vol estar. Però els qui sí creguem en el projecte ens hem de posar a treballar ja. Si en algun moment Iniciativa s’hi vol afegir, bé. I sinó, també. Prou de dilacions i retards injustificats. Hem de prioritzar els interessos ciutadans sense perdre més el temps”

3 Comentarios

 1. Qui s'autoexclou? Si veiem els acords, hi ha qui els posa dinamita.

  Estimades companyes i estimats companys de Puçol,
  vos informem que la Comissió Executiva Nacional de Compromís ha pres hui dimarts, 30 de juliol del 2013, el següent acord respecte la constitució del Col·lectiu de Compromís en Puçol.

  La constitució immediata del Col·lectiu de Compromís de Puçol, que es dirigirà per una Gestora formada per: un/a representant de l'Executiva Nacional de Compromís (ha sigut triada representant Esther Tarín); un/a representant de l'Executiva Comarcal de Compromís de l'Horta Nord (es triarà aquesta setmana); i un/a representant de l'Àrea d'Organització de Compromís Nacional (es triarà aquesta setmana). A més a més, assistiran com a convidats permanents un/a representant del Bloc de Puçol, un/a representant d'Iniciativa de Puçol, un/a representant dels adherits de Puçol i el representant dels Joves de Compromís de Puçol. Podeu comunicar-nos els i les vostres representants quan els tingueu triats.

  A banda de la constitució de la Gestora, es duran a terme Assemblees locals de Compromís en les que participaran tots i totes els i les militants de Compromís de Puçol.

  La Gestora serà la que vos convocarà a les reunions i vos explicarà el procediment a seguir, que serà l'ordinari de les Assemblees locals de Compromís.

  En breu rebreu una convocatòria de la Gestora per començar el treball de Compromís en Puçol.

  Si teniu cap dubte o necessiteu aclariments, estem a la vostra disposició.

  Rebeu una salutació cordial,

  Àgueda Micó i Xavier Rius
  Coordinadors d'Organització
  Coalició Compromís

 2. Com els pica a alguns que es conega el boicot d'Iniciativa a crear Compromís per Puçol. ;-))))))))))))))))

  Lluís, bon profit, dels únics 5 militants que Iniciativa té a Puçol 2 venen del PP i un altre és un expulsat d'EU. Gran puresa esquerrana, com es pot comprovar.

  Honori, Iniciativa ha dinamitat amb la seua absència totes les reunions convocades des de València i ha rebutjat un acord proposat per Organització, una proposta amb la que estava d'acord el 80 % de la militància de Compromís a Puçol. Tots excepte ells. Que et jugues que amb la gestora faran exactament el mateix ? ;-))))))

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.